Sjekk med annonsør Beiarn - Flott fritidsbolig med høy standard.

Endret: August 20, 2015
 • Sted: Beiarn, Beiarn

Innhold Romslig fritidsbolig med god plansløsning. Alle bruksrom er på ett plan med tillegg av noen soveplasser på hems. Hytten inneholder: Vindfang, gangareal, stue, kjøkken, 2 soverom og bad. Hems/loft med soveplasser og lagringsplass. Stort uthus med innredet rom og redskapsbod. Standard Hytten er ferdigstilt i 2004 og det meste av standarden skriver seg fra byggeårene 1995 og 2004. Den er meget pen og innbydende og holder meget høy hyttestandard. Godt utbygget kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt plass for stor spisegruppe. Innredning i lys glatt utførelse med opplegg for oppvaskmaskin og plass til komfyr og kjøleskap. Stuen er også romslig og utstyrt med peisovn og grue. Utgang til terrasseareal som strekker seg rundt det meste av hytten. Baderom med fliser på gulv og panel på vegger, utstyrt med dusjkabinett, wc og servant. Det er montert parabolantenne. Internett fra satelitt som deles med 2 naboer via speil. Beliggenhet Eiendommen ligger fint til i øvre del av Beiardalenca. 40 km. fra kommunesenteret i Beiarn, Moldjord. Ca. 20 km. fra Tollå med butikk, bensinstasjon, skoler og barnehage. Naturskjønt område med fantastiske tur- og fiskemuligheter langs Beiarnelva eller på fjellet. Oppvarming Fastmonterte varmekilder som var i boligen under visning medfølger. Adkomst Adkomst fra fylkesvei 494. Tomten Relativt flat tomt med gruset innkjørsel. Plen/naturtomt. Parkering Godt med parkering på tomten. Diverse Hvitevarer og vegghengt skap på kjøkken følger ikke med.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Øya Procida. Vakkert hus med terrasse med utsikt over havet
  Øya Procida. Vakkert hus med terrasse med utsikt over havet
  Feriebolig utleie - Øya Procida (Campania) - 50.00 Euro €

  Dolce Vita! Det er den perfekte opphold for å slappe av og ha det gøy med familie eller venner. Flott sør vendt 2 roms leilighet (plass til 7 personer) leies ut i Øya Procida. Maks. antall voksne:7 Barn er velkomne. Kjæledyr kan vurderes. 2 stor dob...

 • Ledig garasjeplass i lukket anlegg
  Ledig garasjeplass i lukket anlegg
  Parkeringsplasser - OSLO (Skøyen) - Gratis

  Har til leie en garasjeplass sentralt i Skøyen terrasse boligsameie. Brikke som åpner dør og anlegget er overvåket med kamera.

 • Ønsker å leie parkeringsplass Bragernes i Drammen
  Ønsker å leie parkeringsplass Bragernes i Drammen
  Parkeringsplasser - Drammen (Akershus) - Sjekk med annonsør

  Ønsker å leie parkeringsplass nær Torvet Vest Bragernes i Drammen omgående. Tlf. 99511001