Sjekk med annonsør Fagarbeidere

Endret: August 23, 2015
 • Sted: Herøy, Herøy

Herøy kommune ligger på Helgelandskysten, midt i Norge. Kommunen, som har flere øyer enn innbyggere, betraktes av mange som et av verdens vakreste steder. Kommunens innbyggere er bosatt på flere øyer. De største er knyttet sammen med bruer. Vi er rundt 1750 innbyggere, og vil gjerne bli flere, så du er hjertelig velkommen. I Herøy finnes det et hav av muligheter, for deg som vil. Skjærgården byr på enestående friluftsopplevelser. Herøy kommune har gode offentlige tjenestetilbud som full barnehagedekning, kulturskole, idrettshall, kunstgressbane og et aktivt idretts- og kulturliv. Kommunen har god kommunikasjon med ferjer og hurtigbåt til regionsentret Sandnessjøen. Der finnes det gode kommunikasjoner videre som flyplass, anløp av hurtigruten og gode bussforbindelser til Mosjøen som korresponderer med tog. Regionen har en svært positiv utvikling basert på økt oljeaktivitet og er et av landets største oppdrettsområder.

Ved servicekontoret i Herøy kommune er det ledeig stilling som sekretær

 

Arbeidsoppgaver

Stillingen er en del av servicekontoret og arbeidsoppgaven vil i hovedsak være fakturabehandling. Deler av stillingen kan bli tillagt oppgaver i tilknytning til fakturering, sentralbord og postbehandling/registrering.

 

Krav til kompetanse

Vi søker en medarbeider med grunnleggende regnskapsforståelse/økonomiforståelse og med gode datakunnskaper. Det kan være en fordel med økonomisk administrativ utdanning utover videregående skole.

Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Andre opplysninger


Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju og personlig egnethet vil inngå i vurderingen.

Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Personer som skal yte tjenester til barn eller personer med utviklingshemming skal vise politiattest. Attesten skal ikke legges ved søknaden, men skal legges fram før tiltredelse.
Kravet gjelder personer som skal yte helsehjelp, sosiale tjenester eller jobbe i grunnskole, SFO og barnehager.

Søknadsprosedyre

Alle søknader på ledige stillinger skal registreres elektronisk via:
Dersom du trenger hjelp med søknaden kan du henvende deg til kommunen.
Interne søkere bes bruke samme e-post som er registrert i lønnssystemet.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Sekretær 70 % stilling
  Sekretær 70 % stilling
  Jobber - (Herøy) - Sjekk med annonsør

  Herøy kommune ligger på Helgelandskysten, midt i Norge. Kommunen, som har flere øyer enn innbyggere, betraktes av mange som et av verdens vakreste steder. Kommunens innbyggere er bosatt på flere øyer. De største er knyttet sammen med bruer. Vi er run...

 • KJØKKENSELGER
  KJØKKENSELGER
  Jobber - (Herøy) - Sjekk med annonsør

  Herøy kommune ligger på Helgelandskysten, midt i Norge. Kommunen, som har flere øyer enn innbyggere, betraktes av mange som et av verdens vakreste steder. Kommunens innbyggere er bosatt på flere øyer. De største er knyttet sammen med bruer. Vi er run...

 • Teknisk supporter
  Teknisk supporter
  Jobber - (Herøy) - Sjekk med annonsør

  Marin Teknikk AS, etabl. 1981, er et uavhengig skipsdesign-selskap med hovedkontor i Dragsund, Herøy kommune og to egne selskaper i Polen, totalt ca. 90 ansatte. Vi leverer skipsdesign til nasjonale og internasjonale kunder. PÅ GRUNN AV STOR ORDRETI...