Sjekk med annonsør Fritid - Bjarkøya - Hytte ved havet i naturskjønne omgivelser

Endret: August 21, 2015
 • Sted: Harstad, Harstad

Innhold Hytten inneholder: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og gang. Standard Se vedlagte takst for nærmere info. Beliggenhet Hytten ligger ved Gamelhamn på Bjarkøya. Området er kjent for sin vakre skjærgård og  etmangfoldig dyreliv. Solen har du nesten hele døgnet. Med den tiltenkte tunnelen utover vil du få en ferge mindre når denne står ferdig. Oppvarming Elektrisk. Det er varmekabler på bad og gang. I stue er det biopeis. Adkomst Kjør fra Harstad sentrum og nordover ut av byen mot Bergseng. Ta av til høyre mot Stornes. Ta Fergen over til Grytøya og videre over til Bjarkøya. Fra fergeleiet på Bjarkøya kjører du opp til skolen og tar av til høyre ned mot havet. Ta av til høyre og følg hovedveien ned mot Gamelhamn brl. Hytten ligger da bakerst i feltet. Det vil bli merket med Dnbeiendom sine visningsskilt ved fellesvisning. Parkering Parkeringsplass for 2 biler utenfor. Diverse Det er intern forkjøpsrett for medlemmene i borettslaget. Hytten kan selges med alt av innbo bla hvitevarer, møbler, dekktøy osv for rett pris. Ta kontakt med megler for nærmere info. Det følger med egen båtplass i havnen med vann og strøm. tDenne betaler man kr.1.000,- for i året. Det er vedtatt at det blir utbygging av Bjarkøyforbindelse, dette vil medføre at man slipper en ferge. For nærmere info: Kontakt megler.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Sama - Byggeklar boligtomt regulert til tomannsbolig
  Sama - Byggeklar boligtomt regulert til tomannsbolig
  Eiendom - (Harstad) - Sjekk med annonsør

  Innhold Byggeklar tomt. Beliggenhet Eiendommen ligger på Sama, ca 700 meter fra sentrum. Innen en radius av 500 meter er det butikk, idrettsanlegg, grusbane, kirke, skole med mer. Fine solfohold til ut mot kveld. Adkomst Fra sentrum følger en Stran...

 • småbarns familie ønsker leilighet i harstad max 4800
  småbarns familie ønsker leilighet i harstad max 4800
  Hus - Leiligheter til leie - (Harstad) - Sjekk med annonsør

  ønsker å leie en leilighet i harstad max 4800 pr.månde. har en liten jente på snart 6 månder,så ø å en hund:)

 • Lærar treng leiligheit
  Lærar treng leiligheit
  Hus - Leiligheter til leie - (Harstad) - Sjekk med annonsør

  Eg er ei 33 år gammal kvinne som skal flytte til Harstad og byrje jobbe som lærar frå hausten av. Eg treng difor ein stad å bu i Harstad eller på Stangnes. Sikker betalar og roleg bebuar.