Gratis Hudpleie frittstående hudpleiekonsulent Mary kay Tønsberg

 • Sted: Tønsberg, Tønsberg, Vestfold, Norway

Jobber som frittstående hudpleiekonsulent i mary kay vi har en kampanje der hvor 55+ flest nye fjes få lov til å Prøve produktene. Kan gjerne ta en prat å finne ut hva som passer for akkurat deg. Ønsker at kundene skal bli 100% fornøyde.

BLI VERTINNE
Hvis du har venninner du tror hadde blitt glade for å få prøve noen herlige produkter sammen, kan du bli vertinne for et hudpleiekurs.

Inviter noen gjester og forbered deg på en kveld som bare handler om deg og venninnene dine! Som vertinne får du også en premie, ofte et produkt eller rabatt ved kjøp av produkter.

SPESIALTILPASSET SERVICE
Den fantastiske, personlige servicen som den Frittstående Hudpleiekonsulenten kan tilby deg, begynner med hudpleiekurset. Takket være måten man jobber på kan jeg betjene deg på dine premisser, og tilby deg de produktene som fungerer best for nettopp deg. Dere vil også få tilbud om en oppfølgende, personlig konsultasjon hvor dere finner ut sammen hvilken sminke som passer best til deg!

EGENTID
Hudpleiekurset er en god mulighet for deg til å slappe av og unne deg noe ekstra. Her får du både vite hvordan du kan ta vare på huden din og legge en lett sminke. Å takke ja til å bli med innebærer naturligvis ingen kjøpetvang.

PRØV PRODUKTER

På hudpleiekurset kan du prøve Mary Kay-produkter på en avslappet og hyggelig måte. Den Frittstående Hudpleiekonsulenten besøker vertinnen og gjestene hennes (3–6 deltakere anbefales) og forteller om selskapet, produktene og hvorfor det er viktig med et bra hudpleieprogram. Deretter får alle sjansen til å stille spørsmål og prøve tilpassede hudpleieprodukter basert på individuelle behov.

Har utrolig mye produkter til topp til tå blir man kunde så får man hudanalyse som kan hjelpe deg med å velge rett sminke og rette produkter.

Servicen vår er vi leverer produktene på din dør, har kundeoppfølging, kontakter deg ved nye trender og nyheter i tillegg til det har vi 100% fornøydhetsgaranti.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Rask og pålitelig lån tilbud for alle.
  Rask og pålitelig lån tilbud for alle.
  Tilbehør til håret - Abelvær (Abelvær) - Gratis

  Hei, Jeg er en bestemt kvinne som tilbyr lån til alle seriøse mennesker, og ærlig. Jeg krever ikke mange dokumenter, jeg er tilgjengelig for å tilfredsstille kundene mine i maksimalt 48 timer etter mottak av søknadsskjema. Lån varierer fra 3000 * til...

 • Massasje hos deg eller hos meg
  Massasje hos deg eller hos meg
  Varer for helse og skjønnhet - Oslo (Oslo) - 100.00 Euro €

  Det utføres massasje hos deg eller hos meg veldig profisjonelt. Bestil time på E.mail zinda@live.no Vanlig Olje massasje 1 time : 100 kr 2 timer :150 kr Mann og dame er velkommen send mail til zinda@live.no

 • Kost tilskudd
  Kost tilskudd
  Varer for helse og skjønnhet - Oslo (Østlandet) - 19.00 Euro €

  Nytt kost tilskudd for deg som vil gå ned i vekt.