Sjekk med annonsør Møhlenpris - Innholdsrik og pen 4-roms i høy 1. etg ved rolig gatetun. Nær BI og UIB.

Endret: August 20, 2015
 • Sted: Bergenhus, Bergenhus

Innhold 1. etasje: Gang, 3 soverom, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom og bad/wc. For øvrig 2 boder i byggets kjeller, samt at denne seksjonen disponerer kott under trapp i 1. etasje. Standard En pen leilighet med blant annet helfliset baderom og vaskerom, samt flott kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Boligens overflater fremstår som lyse og det er lagt nyere laminat- og parkettgulv i flere rom. En trivelig bolig hvor store deler av leiligheten vender mot bakgård og følgelig i stor grad fri for innsyn. Viser for øvrig til prospektets bildepresentasjon hvor nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer. Prospektet kan enkelt lastes ned fra denne nettannonse via link "Bestill prospekt fra tilbyder". Beliggenhet Sentralt beliggende med kort gangavstand til både BI og Universitetet i Bergen, samt kort vei til Bergen sentrum for øvrig. Møhlenpris er et mangfoldig boligområde med et rikt tilbud som blant annet idrettsanlegg, nærbutikk og Vitalitetssenteret med kafè og diverse kulturtilbud like ved. Kaffebar like over gaten, samt velbrukt sandkasse like utenfor døren. Leiligheten ligger avskjermet til i byggets 1. etasje med flere vinduer vendt mot stille bakgård. Eiendommen grenser til rolig og barnevennlig gatetun som innbyr til lek og aktiviteter. Oppfordrer for øvrig interessenter å gjennomgå vedlagte nabolagsprofil hvor nærmere beskrivelse av nærområdet fremkommer. Oppvarming Peisovn i stue og kakkelovn i spisestue. Gulvvarme på bad. Selger opplyser at varmefolie i gulv gir noe begrenset oppvarming. Adkomst Zetlitz gate 1 ligger på nedsiden av krysset mellom Welhavens gate og Zetlitz gate. Tomten Sameiets eiendom er for det meste bebygget. Parkering Soneparkering.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Øya Procida. Vakkert hus med terrasse med utsikt over havet
  Øya Procida. Vakkert hus med terrasse med utsikt over havet
  Feriebolig utleie - Øya Procida (Campania) - 50.00 Euro €

  Dolce Vita! Det er den perfekte opphold for å slappe av og ha det gøy med familie eller venner. Flott sør vendt 2 roms leilighet (plass til 7 personer) leies ut i Øya Procida. Maks. antall voksne:7 Barn er velkomne. Kjæledyr kan vurderes. 2 stor dob...

 • Ledig garasjeplass i lukket anlegg
  Ledig garasjeplass i lukket anlegg
  Parkeringsplasser - OSLO (Skøyen) - Gratis

  Har til leie en garasjeplass sentralt i Skøyen terrasse boligsameie. Brikke som åpner dør og anlegget er overvåket med kamera.

 • Ønsker å leie parkeringsplass Bragernes i Drammen
  Ønsker å leie parkeringsplass Bragernes i Drammen
  Parkeringsplasser - Drammen (Akershus) - Sjekk med annonsør

  Ønsker å leie parkeringsplass nær Torvet Vest Bragernes i Drammen omgående. Tlf. 99511001