Sjekk med annonsør Miljøarbeidere

Endret: August 20, 2015
 • Sted: Tønsberg, Tønsberg

Vestfold er mulighetenes fylke. Her finner du urbane miljøer, skog og utmarksområder i tillegg til en idyllisk skjærgård med over 1000 øyer. Fylket har et variert nærings- og kulturliv og er et attraktivt bosted. Med Sandefjord Lufthavn Torp og flere fergeforbindelser er det kort vei til andre deler av verden.

Vestfold fylkeskommune utvikler Vestfold på områdene utdanning, samferdsel, næringsutvikling, regional planlegging, ressursforvaltning, kultur, folkehelse og tannhelse.

Fylkeskommunen er en sentral tjenesteprodusent innen bl.a. videregående opplæring, tannhelse, kollektivtrafikk, fylkesveger og kulturformidling. Av ca. 2200 ansatte er ca. 1600 ansatt i videregående skole.

GREVESKOGEN VIDEREGÅENDE SKOLE ligger på Eik, ca 2 km nord for Tønsberg sentrum. Skolen, som ble påbygget og totalt modernisert i 2001, ligger i naturskjønne omgivelser med skogen og flotte idrettsanlegg som nærmeste naboer.
Skolen har fire utdanningsprogram: studiespesialisering, musikk, dans og drama, restaurant- og matfag, service og samferdsel, og i tillegg en avdeling for arbeids- og hverdagslivstrening (AHT).
Skolen er godkjent som miljøfyrtårn og satser sterkt på en miljøvennlig profil.
Skolen har i dag ca. 1100 elever og rundt 200 ansatte.

Avdeling for arbeidslivs- og hverdagslivstrening, AHT, tilbyr tilrettelagt opplæring for elever med generelle lærevansker. Opplæringen skal bidra til å selvstendiggjøre elevene for et liv i arbeid, bolig og samfunn. Opplæringen foregår i grupper fra 4 til 13 elever, avhengig av hvilket tilbud som følges. Det er dette skoleår 36 elever tilknyttet avdelingen.

For mer informasjon se: http://gvs.vfk.noGreveskogen vgs -
Miljøarbeidere
88,5% stilling

Stillingsopplysninger
Det er ledig følgende svangerskapsvikariater som miljøarbeider ved avdeling for arbeidslivs- og hverdagslivstrening, AHT:

Fra 20.10.14: 88,5% vikariat ut skoleåret 2014-15, med mulighet for forlengelse
Fra 01.12.14: 88,5% vikariat ut skoleåret 2014-15, med mulighet for forlengelse
Fra 01.01.15: 88,5% vikariat ut skoleåret 2014-15, med mulighet for forlengelse

Det kan evt. fra 01.01.15 bli ledig inntil 2 faste stillinger som miljøarbeidere i 88,5% stilling.

Kvalifikasjoner
Arbeidet består i oppfølging av elever med generelle lærevansker og utagerende atferd. Avdelingen praktiserer taktisk arbeidsmetodikk, TAM. Det er ønskelig med relevant kompetanse og erfaring innen arbeidsfeltet og fagbrev innen barne- og ungdomsarbeider, omsorgsfagarbeider e.l. Vi kan tilby arbeid i et trivelig og positivt arbeidsmiljø. Personlig egnethet vektlegges.

Lønnsvilkår
Stillingen lønnes etter gjeldende regulativ. Medlemskap i KLP.

Annet
Tilsettingen i Vestfold fylkeskommune skjer på grunnlag av de til enhver tid gjeldende lover, tariffavtaler og reglement.

Vestfold fylkeskommune er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke, uansett alder, kjønn, evt. funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at ditt navn vil kunne bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak, jfr. Offentleglova § 25, 5.punktum. Ønske om unntak må begrunnes i søknaden.

Kopi av vitnemål og attester leveres i forbindelse med evt. intervju.

Den som tilsettes må fremlegge politiattest av nyere dato, jfr. Opplæringslovens §10-9.

Informasjon om bruk av elektronisk søknadsskjema
Har du søkt stilling elektronisk hos oss tidligere, ikke opprett ny brukerprofil. Hvis nødvendig, benytt "Glemt brukernavn/passord" øverst til høyre. Opplysningene sendes til den e-postadressen du benyttet sist du søkte stilling hos oss. Brukernavn = påloggingsnavn. Har du endret e-postadresse, ta kontakt.

Opplysninger om dine "Personalia" og CV lagres i din brukerprofil under fanen "Meg selv".

Vi anbefaler å skrive søknadsteksten i f.eks. Word (unngå strekpunkter osv) før du starter. Deretter kopiererer/limer du inn teksten i søknaden.

Selve søknaden lagres ikke før du har avsluttet med "Send søknad".

Søknadsfrist 06.10.2014

Vår ref 201408761

Greveskogen videregående skole
Hanne Rying Merkesvik
Avd. leder AHT
E-post hanner1@vfk.no
Mobil 975 13 352
Arbeid 33016116

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • HURTIG KREDITTILBUD
  HURTIG KREDITTILBUD
  Økonomi - Finans - () - 900000.00 Euro €

  Hei Sir/Madam, Vi tilbyr lån til enhver seriøs person som ønsker å gi et lån på € 5 000 til € 5 000 000 for en rentesats 2 % årlig. Hvis du er en seriøs person, ikke nøl med å kontakte oss ta kontakt med. E-post: service.offre007@gmail.com

 • Få rask kreditt på 72 timer
  Få rask kreditt på 72 timer
  Økonomi - Finans - () - 50000000.00 Euro €

  Hei Sir/Madam, Vi tilbyr lån til enhver seriøs person som ønsker å gi et lån på € 5 000 til € 5 000 000 for en rentesats 2 % årlig. Hvis du er en seriøs person, ikke nøl med å kontakte oss ta kontakt med. E-post: rahlandeececilia@gmail.com

 • Skreddersydd kreditttilbud
  Skreddersydd kreditttilbud
  Økonomi - Finans - Oslo (Oslo) - 5.00 Euro €

  Hei, jeg kan hjelpe deg med å få kreditten du ber om. Hvis du fortsatt trenger det, vennligst kontakt meg så tidlig som mulig for detaljer. WhatsApp: +33 757751287