Sjekk med annonsør Museumshåndverker

Endret: August 18, 2015
 • Sted: Hadsel, Hadsel

Stiftelsen Museum Nord er et konsolidert museum for nordre Nordland - Lofoten, Vesterålen og Ofoten, etablert i 2004. Museet har 59 fast ansatte fordelt på 16 avdeligner i følgende komuner: Andøy, Ballangen, Bø, Hadsel, Moskenes, Narvik, Sortland, Tysfjord, Vestvågøy, Vågan og Øksned.

Ved avdelingen Museum Nord-Narvik er det fra 01.01.2015 ledig stilling som: Museumshåndverker

Arbeidet består i vedlikehold av museets bygninger og annlegg, bygging av utstillinger samt arbeid med museets samlinger. Den som blir tilsatt vil også kunne bli pålagt å utføre oppdrag for noen av de andre avdelingene. For mer informasjon om Museet Nord og avdelingen Museum Nord-Narvik, besøk www.museumnord.no

Vi søker ettte en håndverker med kompetanse innenfor snekring/tømring

Praksis fra bygningsvsvern/museumsrelatert virksomhet vil bli tillagt betydning, likeså gode samarbeidsevner og personlig initiativ. Erfaring i bruk av IT-verktøy er ønskelig. Det vil bli gitt nødvendig opplæring.

Museum Nord er medlem i Virke, handels- og servicenæringenes hovedorganisasjon og stillingen vil bli underlagt denne organisasjonens regelverk.

Pensjonsordning i KLP. Lønn etter avtale.

Flere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Lars Slettjord tlf. 747 68 596, eventuelt personalsjef Tor Bogen, tlf. 474 68 570.

Søknad sendes elektronisk til post@museumnord.no eller Museum Nord, Postboks 104, 8459 Melbu innen 10.10.2014.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Rask og sikker penger utlån tilbyr
  Rask og sikker penger utlån tilbyr
  Økonomi - Finans - Lillestrøm (Skedsmo) - 9207.00 Euro €

  For å gi en mulighet for erkjennelse for alle, kan vi gi lån av penger til alle personer som ønsker eller har økonomiske problemer for kjøp av fast eiendom, erkjennelser av jordbruks-eller andre prosjektet, byggeprosjekt, med en sats på 2 til 7 % i å...

 • DITT KREDIT
  DITT KREDIT
  Økonomi - Finans - () - 12.00 Euro €

  Vi tilbyr et kredittprogram for å møte dine økonomiske behov. Med hensyn til kortsiktig likviditet prøver vi å gjøre deg tilgjengelig innen 24 timer etter forespørselen. For mer informasjon, vennligst send en e-post til:

 • Lånet tilbudet mellom spesielt i 48 timer
  Lånet tilbudet mellom spesielt i 48 timer
  Økonomi - Finans - Bergen (Bergen) - 2.00 Euro €

  hallo For alle dine finansiering, utlån eller kreditt prosjekter og andre financeira organisasjonen følger deg gjennom hele prosjektet. De gir lån på 5000 euro til 900000 euro til alle ærlige mennesker med evne til å tilbakebetale med en årlig sats ...