Sjekk med annonsør Slottsgulv Europeisk Eik

Endret: August 18, 2015
 • Sted: Sandefjord, Norge

Elegant og tidløst

I den norrøne mytologien tilhørte eika krigsguden Tor. Eika sto for styrke og makt i de tidlige tider, og mange sagn er knyttet til eiketreet. Osebergskipet var bygget i eik ca. 815 e.Kr. Skipet var 22 meter langt, og etter ca. 20 år på sjøen, ble Osebergskipet det siste hvilested for en kvinne av kongeslekt.

Eika er blant de eldste trærne i Norge, og derav også det tykkeste. Det kan oppnå en diameter på over 3 meter i brysthøyde. Gamle historier forteller om 1000 år gamle trær. Når eika blir riktig gammel blir de hule, og i mangt et sagn skjuler det seg skatter i den hule eikestammen.

Eika er trærnes konge og et av våre hardeste treslag, et vakkert tre som fryder øyet. Eik har fått sin renessanse også i båtbygging på grunn av sine harde, men samtidig smidige egenskaper. Eik går aldri av moten og vil alltid ligge som et monument i norske stuer.

Slottsgulv Europeisk Eik fryder tilværelsen og kvaliteten er udiskutabel.

Gulvet produseres i tykkelse 21mm og i breddene 125, 175 og 225 mm. Kan også fåes i en bredde på 275mm på bestilling (ikke lagerført).
Gulvbordene leveres ubehandlet og kan oljes eller lakkes etter montering. Både olje og lakk gir et naturlig utseende, men oljet gulv gir en noe mattere overflate enn lakk.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • HITELEK felajánlása MAGÁNSZEMÉLYEK KÖZÖTT 48 ÓRÁBAN
  HITELEK felajánlása MAGÁNSZEMÉLYEK KÖZÖTT 48 ÓRÁBAN
  Parkett - 000 (Jaén) - 20000.00 Euro €

  Hello Mr./Mrs. Gyorskölcsön 2 000 €-tól 500 000 000 €-ig 48 óra alatt Minden pénzügyi nehézsége ellenére készen állok a segítségére. A hitelem nyitva áll olyan magánszemélyek és cégek számára, akik képesek tiszteletben tartani a finanszírozáshoz való...

 • Credit without protocol cvx
  Credit without protocol cvx
  Parkett - () - Sjekk med annonsør

  Credit without protocol I offer loans without protocol ranging from 2,500 to 22,000,000 € with an affordable rate of 2.00%. E-mail: iwonapilarzcy@gmail.com

 • kreditt tilbudet mellom bestemte
  kreditt tilbudet mellom bestemte
  Parkett - 41 5052 (Gimleveien 41 5052 Bergen) - 20.00 Euro €

  Hei, jeg er en person som tilbyr lån internasjonalt. Å ha en kapital som vil bli brukt til å betale kortsiktig og langsiktig private som vil øke fra $ 5000 til $ 650 millioner for alle seriøse folk som er virkelig behov, er renten på 3% per år. Jeg g...