Sjekk med annonsør Thon Hotels søker Account Managers i Vestfold/Buskerud

Endret: August 22, 2015
 • Sted: Vestfold og Buskerud, Vestfold og Buskerud

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder med cirka 2.300 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Oslo og hotellkjeden har 64 hoteller i Norge, samt fem hotell i Brussel, ett i Sverige og ett i Rotterdam. Thon Hotels har også flere leiligheter til utleie i Norge og Belgia. Kjeden er en del av Olav Thon Gruppen, og er delt i tre konsepter: Thon Budget, Thon City og Thon Conference - ulike hoteller for ulike anledninger. Verdiene til Thon Hotels er: Lokal, Uhøytidelig, Profesjonell og Engasjert.

Vi søker etter deg som er sulten på suksess og som motiveres av resultater. Vi vil ha deg med "stå på" vilje, som tørr å ta initiativ, og som har et brennende ønske om å lykkes.

Din arbeidshverdag vil bestå av:

 • oppsøkende salg
 • du inngår i et team med flere selgere fra Region Sør
 • møtebooking og gjennomføring av kundemøter
 • å jobbe med B2B markedet, med salg av kurs og konferanser, samt hotellavtaler for hele Thon Hotels
 • aktiv innhenting av leads for potensielle nye kunder
 • forhandlings- og kontrakts ansvar
 • ansvar for egen kundeportefølje, samt sikre implementering av avtaler og relasjonsbygging
 • eget salgsbudsjett


Hva vi forventer av deg:

Du har pågangsmot, ambisjoner om å lykkes og et sterkt ønske om å utvikle deg innen salg. Du er en positiv og energisk person, som er strukturert og løsningsorientert. Du har en evne til å få frem kundens behov, samt til å gjennomføre og avslutte salgsaktiviteter. Du er også målrettet og resultatorientert, du trives rett og slett "øverst på pallen!" Til slutt har du en utpreget "det skulle bare mangle!"-holdning, og kan identifisere deg med våre verdier: Lokal, Uhøytidelig, Profesjonell og Engasjert.

Må ha førerkort klasse B, samt flytende norsk og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, er avgjørende for å utføre jobben.


Hva du kan forvente av oss:

Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. Dette er en spennende og utfordrende stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes gode muligheter for å utvikle seg karrieremessig. Det er viktig for oss at våre medarbeidere får lov til å vokse! I Thon Hotels får du god opplæring samt videreutvikling av deg som Account Manager gjennom salgstrening i kjeden. Våre Account Managers blir fulgt tett opp og er en del av et salgsteam med et godt nettverk av kollegaer. I Thon Hotels kan du oppnå gode betingelser i kombinasjon av fastlønn og bonusordning.

For spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med:
Salgssjef Region Sør
Cathrine Gulhaugen
tlf: 982 95 042.

Søknaden sendes via vårt elektroniske søknadsskjema, som du finner på denne siden. Kun elektroniske søknader vil bli behandlet. Attester og vitnemål vil vi eventuelt be om senere. Søknadene vil bli behandlet fortløpende.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Lånetilbud mellom enkeltpersoner på 24 timer
  Lånetilbud mellom enkeltpersoner på 24 timer
  Økonomi - Finans - oslo (Oslo) - 10.00 Euro €

  Jeg har en kapital som vil bli brukt til å gi spesielle kortsiktige og langsiktige lån fra 3000 euro til .10.000.000 euro til enhver seriøs person som ønsker dette lånet. 2% rente per år avhengig av lånebeløpet fordi jeg er privat vil jeg ikke bryte ...

 • Rask og effektiv privatlån på 48 timer
  Rask og effektiv privatlån på 48 timer
  Økonomi - Finans - () - 1.00 Euro €

  Rask og effektiv privatlån på 48 timer Vi er en internasjonal bank. Hvis du er i vanskeligheter trenger du finansiering, gir vi deg et lån på € 2000 til € 5.000.000 til nominell rente på 2% per år. Kontakt oss nå, så blir du servert.

 • Godt nytt år 2020-2021 Annonsering av lån eller investeringer for alle behov (QIO-BANK)
  Godt nytt år 2020-2021 Annonsering av lån eller investeringer for alle behov (QIO-BANK)
  Økonomi - Finans - Østlandet (Rådhuset) - 50000.00 Euro €

  Godt nytt år 2020-2021 Annonsering av lån eller investeringer for alle behov (QIO-BANK)! Investeringer er tilgjengelig 24 timer i døgnet Når banker eller pårørende ikke er i stand til å gi deg et banklån til våre ulike viktige behov, er det godt å vi...