Sjekk med annonsør Herøy Fritidsbolig - enebolig i 1 1/2-etg. - i et rolig, fint område på Nord-Herøy

Endret: August 23, 2015
 • Sted: Herøy, Herøy

Innhold Kjeller: Inngang fra utsiden, to boder . 1.etg.: Vindfang, gang, bad/vaskerom, mellomgang med trapp til andre etasje, kjøkken og stue. 2.etg.: Gang, 3 soverom og utgang til balkong. Standard Enebolig som er oppført på femti-tallet og planløst etter datidens standard. Boligen er påbygd på 70-tallet med nytt inngangsparti og bad. Boligen ble igjen påbygd i 2012 - utvidelse av stue/ny stue. Boligen er renovert utvendig og noe innvendig - sist i 2013 med ny innredning på bad og kjøkken. Innvendig standard med gulv med tregulv og vinylbelegg. Vegger med panel, MDF-plater og malte flater. Tak med malte plater. Kjellerboder av betong og leca. Beliggenhet Eiendommen ligger på Hokleppan, Nord-Herøy, ca. 3 km fra sentrum av Herøy; Silvalen. Adkomst fra vei 828 til skilt merket Hokleppan - følg omlag 1,2 km sidevei. Parkering på egen tomt. Området er bebygget av eneboliger i stille og rolig strøk med nærhet til innsjø og sjø. Tomtebeskrivelse Tomten er svakt skrånende, men plan ved terrassen og den siden av boligen. Tomten er opparbeidet med plen og enkel beplantning. Vei, vann og kloakk Tilknyttet kommunalt vann. Privat avløp via flerkammer kum og filtreringsgrøft. Byggmåte Boligen er oppført på fjell med betongfundament. Grunnmur med betong under opprinnelig bygning, ellers leca. Oppført med liggende plank i opprinnelig del og bindingsverk i påbygg. Vinduer med isolerglass. Tak tekket med aluminiumsplater. Energimerking Energimerke F og oppvarmingskarakter RØD. Fyring / Oppvarming Varmepumpe og elektrisk oppvarming. Det er en tilhenger på kjøkkenet, men denne er utkoblet.

Kontakt selger Del

Rating:

Nyttig informasjon

 • Unngå svindel ved å handle lokalt eller benytt PayPal som betalingsmiddel
 • Aldri betal med Western Union, Moneygram eller andre anonyme betalingstjenester
 • Bruk sunn fornuft. Virker et tilbud for godt til å være sant så er det mest sannsynlig det.
 • Dette nettstedet er ikke involvert i noen transaksjoner. Vi håndterer ikke betalinger eller forsendelser.

Relaterte annonser

 • Bolig til leie
  Bolig til leie
  Rom til leie - Delt bolig - (Herøy) - Sjekk med annonsør

  Vi jobber med en familie, og vi ønsker å leie et hus som ville være i nærheten av Fosnavåg sentrum, ca 15 miles unna.takk for leie vi villig til å betale ca 5000 kroner.

 • jeg jobbe på fosnavåg dersom fylett
  jeg jobbe på fosnavåg dersom fylett
  Hus - Leiligheter til leie - (Herøy) - Sjekk med annonsør

  jeg har jobb på fosnavåg dersom fyltte

 • Sjelden mulighet: Praktfull fritidseiendom på Staulen. Høy standard. Fin havutsikt.
  Sjelden mulighet: Praktfull fritidseiendom på Staulen. Høy standard. Fin havutsikt.
  Eiendom - (Herøy) - Sjekk med annonsør

  Standard "Nyere hytte i gammel Nordlandshus stil" med lavt vedlikeholdsbehov. Fritidsboligen ble satt opp i 2004/2005 og fremstår med lite slitasje. Her kan du komme og bare slappe av! Helårs fritidsbolig som holder en gjennomgående høy standard og ...